image

luni-samb 8.00 - 18.00

duminica-inchis

Intretinere gradini si parcuri

Intretinere gradini si parcuri

NTRETINERE GRADINI SI PARCURI


  LPF_0940

O gradina correct proiectata va face ca ea sa fie imediat remarcata. Trebuie, insa, in permanenta intretinuta, si, eventual, periodic transformata, pentru c, la fel ca in orice domeniu, moda si gusturile se schimba. Oricat de mici ar fi schimbarile pe care le operam acestea pot conferi o noua infatisare spatiului si pot adauga valoare imaginii de ansamblu.

Ce gradinar nu-si doreste sa ude mai putin sau sa smulga buruiana mai rar? In anotimpurile calde cresc atat legumele, florile dar si ierburi si buruieni nedorite. Imediat dup ace terminam de curatat gradina, trebuie sa o luam de la inceput  pentru ca acestea isi fac din nou aparitia. Impotriva acestor ‘plagi’ exista si solutii, iar cuvintele magice sunt: OLTENIA GARDEN.

Obisnuim sa face cateva lucruri simple, dar periodice pentru gradina dumneavoastra. Acesta este primul pas sic el mai important.

Al doilea pas este sa pastram gradina curate sis a smulgem toate buruienile care saracesc solul de ingrasaminte si nutrient, sufoca plantele cu flori,dau un aspect urat peisajului.

Al treilea pas se refera la stratul protector care nu trebuie sa lipseasca din nici o gradina, fie ca este facut din stratul de frunze macerate sau alte cobinatii de pamant si ingrasaminte care dau un aer salbatic gradinii si care pastreaza forte bine umiditatea solului si impiedica raspandirea prea mare a buruienilor.

Pentru rezultate maxime va sfatuim sa folositi ingrasaminte organice, animale sau artificiale respectand intocmai cantitatile calculate la suprafata gradinii. Ingrasamintele bogate in nitrogen pot sa va arda plantele. Un sfat important, nu puneti aceste ingrasaminte artificiale prea aproape de tulpinile plantelor cu flori si nici in cantitati mari.


LPF_0873  LPF_0885 LPF_0887 LPF_0892 LPF_0894 LPF_0900 LPF_0904 LPF_0906 LPF_0934 LPF_0937

Call Now ButtonSuna acum!