image

luni-samb 8.00 - 18.00

duminica-inchis

DESPRE NOI

OLTENIA GARDEN- DIN DRAGOSTE PENTRU NATURA!

VIZIUNEA NOASTRA-Oltenia Garden este cea mai mare societate de amenajari si intretineri de spatii verzi din sudul tarii. Pentru a atinge acest deziderat trebuie sa fim apreciati de catre clientii nostri ca furnizori de solutii competitive si de incredere.

VALORILE NOASTRE-INTEGRITATE– Ne onoram angajamentele si ne asumam personal responsabilitatea pentru actiunile noastre.

INCREDERE SI RESPECT RECIPROC – Ii tratam pe clientii nostri asa cum am vrea sa fim noi tratati.

OBIECTIVE-Dorinta de performanta, abilitate de schimbare, spirit de echipa, diversitate, dezvoltare, orientare catre client.

Oltenia Garden, are ca principale activitati, urmatoarele:

  • plant-512Vanzare plante ornamentaleplant-512Proiectare 3D gradini si parcuri  
  •  plant-512Amenajare spatii verziplant-512Intretinere spatii verzi
  • plant-512Reconditionarea spatiilor verzi existente
  • plant-512Fertilizari gazon, plante ornamentaleplant-512Sisteme de irigat

 

Vanzari plante ornamentale- Oltenia Garden, este prezenta in Craiova in doua locatii, unde comercializeaza peste 300 de specii de plante ornamentale. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate, putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania noastra sa isi perfectioneze serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Amenajari spatii verzi-Efectuam lucrari de amenajare atat pentru persoane fizice sau juridice cat si pentru institutiile de stat.

Amenajarea spațiilor verzi reprezintă o activitate greu de limitat în cuvinte, dinamică și progresivă. Aceasta presupune adaptarea aspectului la gusturile clientului, o viziune artistica si un un  gust estetic dezvoltat.

Intretinere spatii verzi- Oltenia Garden prestează servicii de întreținere a spațiilor verzi create sau a celor existente deja, deținând utilajele necesare, având o echipă formată și specializată în acest domeniu.

Fertilizarea este un proces foarte important pentru menținerea unui gazon și a unor plante frumoase. Tratamentele se fac cu produse profesionale.

Sisteme de irigat-Metodele de udare eficiente sunt vitale în a menține plantele sănătoase. Dacă ele nu primesc destulă umezeală pur și simplu se vor usca și vor muri. De aceea noi vă oferim siteme de irigare cu care veți avea o gradină ingrijită și sănătoasă.

Sitemul de irigare automată are mai multe avantaje:

– plantele și gazonul să primească cantitatea necesară de apă și să completeze eventualele surse naturale de apă;

– cu un sistem automat de stropit, corespunzător unui proiect realizat și instalat profesional și cu instruirea utilizatorului, putem ajunge la o economie de apă chiar și de 50%;

– se realizează o atmosferă placută, reține praful din atmosferă purificând aerul, realizând o temperatură recreatoare;

– reglează debitul de apă;

– stabilește timpul optim pentru irigare;

– se realizează irigarea indiferent de forma reliefului.

– se poate programa sa ude de mai multe ori pe zi, la anumite ore, in fiecare zi din saptamana.

LOCATIE PEUGEOT

LOCATIE SELGROSS

PEPINIERA