image

luni-samb 8.00 - 18.00

duminica-inchis

Oltenia Garden lansează campania „Viitorul este verde“

Oltenia Garden lansează campania „Viitorul este verde“

În toată luna aprilie, cei care trec pragul sediilor Oltenia Garden primesc din partea firmei un puiete de frasin numai bun pentru a fi plantat. Puieții au aproximativ 100 – 150 cm, fac parte din familia arborilor rezistenți la schimbările de temperatură și se întrețin ușor.

„Campania noastră este una de conștientizare a faptului că este foarte important ca aerul pe care îl respirăm să fie cât mai curat. Dacă ne dorim ca atât noi, cât și copiii noștri să crească într-un oraș cu multe spații verzi și să se bucure de ceea ce are natura de oferit, trebuie ca fiecare să ne aducem aportul în acest sens. De aici și îndemnul nostru: plantează un copac pentru viitorul copilului tău! Plantează azi! Nu aștepta pe altcineva să facă asta pentru tine!“, ne spune Bogdan Buzatu, manager Oltenia Garden.

Echipa Oltenia Garden și-a propus ca această acțiune să devină una de tradiție și să ia amploare în timp. Dacă pentru anul acesta au alocat un stoc de 1.000 de copaci, pentru la anul și-au propus să aloce 2.000 de copaci pentru cei interesați, urmând ca până în 2018, când firma împlinește zece ani de existență, numărul puieților să se tripleze.

Campania „Viitorul este verde“ încurajează creș­terea spațiilor verzi din ora­șul Craiova, contribuie la îm­bu­nătățirea calității aerului și susține producția autohtonă. Reprezentanții Oltenia Garden au în plan să planteze copaci din pepiniera proprie, pe care o dețin în comuna Perișor, și să limiteze importurile.

„Ne mândrim cu faptul că Oltenia Garden a ajuns un brand național. Cu pași mici, dar apăsați, cu multă dăruire și ambiție am reușit ca produsele noastre să ajungă în peste 40 de orașe din întreaga țară. Îmi doresc ca peste câțiva ani să nu vorbim doar despre prazul oltenesc, dar și despre thuja sau magnolia oltenească“, adaugă Bogdan.

Toți iubitorii de verde și de frumos sunt așteptați la Oltenia Garden să se inspire și pentru a-și alege din oferta bogată de specii de plante, de la cele exotice, la cele decorative, pomi fructiferi, arbori și arbuști. Tot aici puteți afla și sfaturi de la specialiști în legătură cu plantarea și întreținerea acestora, dar și despre serviciile de proiectare computerizată pornind de la schița grădinii, sisteme de irigat, servicii și soluții de amenajare și întreținere a spațiilor verzi.

Unde ne puteți găsi

Str. Caracal, nr. 37 (zona Selgros) și Pielești DN 65, km 9,8 zona Metro.

www.olteniagarden.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonSuna acum!